Logo Bocheval

Bocheval

logo bocheval

BOCHEVAL

Italiaanse Passie en Ambacht

BOCHEVAL

Ontdek Moto Morini

Moto Morini is een legendarisch Italiaans motormerk dat bekend staat om zijn rijke erfgoed, ambachtelijke vakmanschap en ongeëvenaarde rijervaringen. Al meer dan 80 jaar levert Moto Morini iconische motoren die de perfecte balans vinden tussen klassieke stijl en moderne technologie. Of je nu op zoek bent naar pure prestaties, een elegante uitstraling of een mix van beide, Moto Morini staat voor rijders die gepassioneerd zijn over hun motorfiets.

Logo-CF-Moto

Moto Morini

De Essentie van Italiaans Design

Elke Moto Morini motorfiets is een kunstwerk op zich. Het Italiaanse design weerspiegelt zich in de strakke lijnen, zorgvuldige afwerking en aandacht voor detail. Moto Morini biedt niet alleen een machine, maar een verlengstuk van de rijder, ontworpen om passie, snelheid en vrijheid te omarmen. Van de iconische Corsaro 1200 tot de moderne X-Cape, elke motorfiets belichaamt de unieke Italiaanse flair die Moto Morini zo bijzonder maakt.

CF Moto

Technologie en Prestaties

Moto Morini is trots op zijn vermogen om klassieke elegantie te combineren met moderne technologie. De motoren zijn uitgerust met de nieuwste technische innovaties zoals geavanceerde ABS-remmen, digitale dashboards en krachtige, vloeistofgekoelde motorblokken die zorgen voor een soepele maar krachtige rijervaring. Of je nu door de stad cruiset of lange toertochten maakt, Moto Morini biedt de perfecte mix van comfort, controle en kracht.

BOCHEVAL - CF Moto

Onze modellen in de aanbieding

Calibro
Moto Morini

Calibro

Modeljaar: 2024 Motorinhoud: 693 cc kilometerstand: 0 km KW / vermogen: 35/51 kW / 48/67 pk

Lees meer
X-Cape 650
Moto Morini

X-Cape 650

Modeljaar: 2024 Motorinhoud: 693 cc kilometerstand: 0 km KW / vermogen: 35/44 kW / 48/60 pk

Lees meer

Beleef passie met elk model. Expert in verkoop & herstel.

Ontdek Bocheval - uw ultieme bestemming voor motorfietsen. Contacteer ons vandaag nog voor topkwaliteit motoren en service!