Logo Bocheval

Bocheval

logo bocheval

BOCHEVAL

Logo-CF-Moto

Experience more together

BOCHEVAL

Ontdek de kracht van de CF Moto

CF Moto is een wereldwijd bekend motormerk dat zich richt op het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige, innovatieve motoren en voertuigen voor avontuurlijke rijders. Sinds de oprichting in 1989 heeft CF Moto een sterke reputatie opgebouwd dankzij hun toewijding aan technologische vooruitgang en baanbrekende ontwerpen.

Met een breed scala aan modellen, van sportieve motoren tot avontuurlijke quads en utility voertuigen, biedt CF Moto een ongeëvenaarde rijervaring voor liefhebbers van motoren en motorsport.

Logo-CF-Moto

CF Moto

Innovatie en Technologie

CF Moto staat bekend om zijn innovatieve benadering van motordesign en technologie. Hun voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën zoals ABS, ride-by-wire, en geavanceerde ophangingssystemen, allemaal ontworpen om de rijervaring zo veilig, soepel en plezierig mogelijk te maken.

De motoren van CF Moto combineren kracht, betrouwbaarheid en zuinigheid. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde engineeringtechnieken zijn deze motoren niet alleen duurzaam, maar ook bijzonder efficiënt. Dit zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor zowel stadsritten als lange avontuurlijke tochten.

 

CF Moto

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Bij CF Moto staat duurzaamheid centraal. De motoren zijn gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan, of je nu door uitdagend terrein rijdt of de dagelijkse weg trotseert. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn CF Moto motoren de perfecte keuze voor rijders die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties zonder in te boeten op stijl of comfort.

De motoren worden wereldwijd getest onder de meest extreme omstandigheden, van woestijnen tot bergpassen, om ervoor te zorgen dat ze in elke situatie betrouwbaar blijven.

BOCHEVAL - CF Moto

Onze modellen in de aanbieding

450MT
CF Moto

450MT

Modeljaar: 2024 Motorinhoud: 449 cc kilometerstand: 0 km KW / vermogen: 35 kW / 48 pk

Lees meer
CF Moto

450NK

Modeljaar: 2024 Motorinhoud: 449 cc kilometerstand: 0 km KW / vermogen: 35 kW / 48 pk

Lees meer
CF Moto

700MT

Modeljaar: 2024 Motorinhoud: 693 cc kilometerstand: 0 km KW / vermogen: 35/49 kW / 48/67 pk

Lees meer
450CL-C
CF Moto

450CL-C

Modeljaar: 2024 Motorinhoud: 449 cc kilometerstand: 0 km KW / vermogen: 32,5 kW / 44 pk

Lees meer

Beleef passie met elk model. Expert in verkoop & herstel.

Ontdek Bocheval - uw ultieme bestemming voor motorfietsen. Contacteer ons vandaag nog voor topkwaliteit motoren en service!